top of page

TOT 5 JAAR GARANTIE OP REGENWATERPOMPEN EN JETPOMPEN

Bij Verdecon in Aarschot kunt u altijd terecht voor een nieuwe waterpomp. Ons bedrijf is gespecialiseerd in elektrische waterpompen die u voor diverse doelen gebruikt. 

Zo kunt u een waterpomp inzetten om een plaats vrij van water te maken. Het is eveneens mogelijk om een regenwaterpomp te gebruiken om water uit uw regenput op te pompen en te gebruiken.

#waterpompen

ELEKTRISCHE POMPEN OF WATERPOMPEN MET VERBRANDINGSMOTOR

De keuze aan waterpompen is groot bij Verdecon in Aarschot. Het meest bekend zijn de elektrische waterpompen, maar u kunt eveneens een waterpomp met een verbrandingsmotor kiezen. 

Uw keuze hangt vooral af van welke volumes water u wenst op te pompen en hoe intensief u de machine wenst te gebruiken. Bij ons heeft u voor sommige toestellen tot wel 5 jaar garantie na de aankoop.

Wenst u een waterpomp te kopen, dan heeft u de keuze uit diverse soorten pompen. Dit zijn de belangrijkste:

  • Stationaire pompen. Deze pompen monteert u bijvoorbeeld op een muur of hebben een andere vaste plaats. Via een slang of leiding pompt het toestel het water op. Typische stationaire pompen zijn bijvoorbeeld de jetpompen voor huishoudelijke toepassingen.

  • Dompelpompen. Dit zijn mobiele toestellen die u in het water plaatst. Het zijn de pompen die gebruikt worden bij wateroverlast om kelders leeg te pompen.

WENST U MEER INFORMATIE OVER DE MOGELIJKHEDEN VAN REGENWATERPOMPEN?
AARZEL DAN NIET EN CONTACTEER ONS VANDAAG NOG!

bottom of page