top of page

Het juiste detergent voor de juiste schoonmaakmachine

CLEANE BEDRIJFSRUIMTES
DANKZIJ HANDIGE ACCESSOIRES

Bij Verdecon in Aarschot kunt u terecht voor diverse accessoires, gereedschappen en toebehoren voor reinigingsmachines. Uit onze catalogi heeft u een ruime keuze uit bijvoorbeeld pistolen, opzetstukken en borstels die u in combinatie met de toestellen gebruikt.

Daarnaast zijn we ook een vaste leverancier van beschermende kleding om industriële schoonmaakwerken aan te pakken. Detergenten voor reinigingsmachines en hogedrukreinigers kopen? Ook dan heeft u bij ons een riante keuze.

AANKOOP VAN RESERVEONDERDELEN EN DIVERSE ACCESSOIRES

Koopt u een reinigingsmachine zoals een hogedrukreiniger of een schrobmachine bij Verdecon in Aarschot, dan geven we u graag advies over het volledige schoonmaakproces. U kunt ook steeds bij ons terecht nadat we uw toestel geleverd hebben. Dit kan in verband met herstellingen of een onderhoud, maar ook voor de aankoop van reserveonderdelen of diverse accessoires op maat van uw bedrijf. We denken hierbij aan specifieke pistolen of borstels.

Een reinigingsmachine werkt pas optimaal wanneer u het juiste detergent gebruikt. Hier adviseren we u over het product dat u het best in combinatie met uw toestel gebruikt. Daarnaast heeft u de keuze tussen diverse verpakkingen detergent, op basis van uw verbruik.

WENST U HET SCHOONMAAKPROCES IN UW BEDRIJF VOLLEDIG TE OPTIMALISEREN EN WILT U STEEDS EEN VOLLEDIG CLEANE EN HYGIËNISCHE WERKRUIMTE?
CONTACTEER DAN VERDECON IN AARSCHOT VOOR ADVIES OVER DETERGENTEN, ACCESSOIRES EN GEREEDSCHAPPEN!

bottom of page